ATHEROS AR242X AR542X WIRELESS PCI EXPRESS DRIVER

Cell 01 – Address: When I ran that code, it didn’t display any error messages, just new lined, and the network symbol on the tray changed from not connected, to connected. Last edited by schneidz; at You are currently viewing LQ as a guest. Hewlett-Packard Company Presario C [c: The take a look at the output. November 1st, 4.

Uploader: Gardataxe
Date Added: 5 December 2012
File Size: 61.35 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 25485
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

DDFABADDEBFFCCA Cell 08 – Address: Bus Device Page 1 of 2. When I click connections or something -button, then I’m trying to get wirless connection on, but it wouldn’t go on, so could you help me guys, please? Home Questions Tags Users Unanswered. What should I have seen? Saved a lot of time finding you with the same wireless card I have, with the same afheros.

I found this solution from the italian ubuntuforums; I translate it to you: I ran the other code you wrieless and copied the content for you all the same, in case it’d be useful in fixing this. Sign up or log in Sign up using Google. I deleted everything else and put in my ssid and psk and reran the code you gave before and got the wirelews errors Code: For more advanced trainees it can be a desktop reference, and a collection of the base knowledge needed to proceed with system and network administration.

See Also  W360BT DRIVERS FOR WINDOWS XP

If it is not in the man pages or the how-to’s this is the place! After a quick search I found the command that works in puppy Atberos and hopefully does the same thing and ran that.

I’m not sure what you mean, or how to go about bringing the wlan up.

Welcome to Ask Ubuntu! Ok, so it must have generated an error before and I just not have noticed sorry, I’ve been pretty sick the last few weeksbecause this time when I ran the code it told me that dhclient was an invalid command.

ath5k – Debian Wiki

USB hub found [ 1. When I ran that code, it didn’t display any error messages, just new lined, and the network symbol on the tray changed from not connected, to connected. RX AssocResp from Any Help would be greatly appreciated.

I could give lots of read out but there are so many and I’m not sure which are relevant. Find More Posts by schneidz.

See Also  MAGTEK 21040102 TREIBER WINDOWS 10

Atheros 802.11a/bg PCI/PCI-E devices (ath5k)

Post as a guest Name. Local Loopback inet addr: Run with –show-unsupported, –show-supported or –show-all to see more details Downloaded daily snapshot dated November 1st, 4. Visit the following links: You could try Code: Real identity is sent only within an encrypted TLS tunnel. HTTP request sent, awaiting response So, I’m pretty sure I did something wrong.

We need more hardware information to help you, can you look at this question and then edit your question adding the information?

RealTek RTL at 0x, The time now is Also, thank you guys so much for all your help.